Šport > Nogomet
37 ogledov

Hud udarec: Walcott brez preostanka sezone in mundiala

Walcott nosila Arsenal Tottenham FA pokal Reuters
Angleški nogometni reprezentant in član londonskega Arsenala Theo Walcott bo zaradi poškodbe kolena izpustil preostanek sezone in tudi svetovno prvenstvo v Braziliji.

Napadalec vodilne ekipe angleške Premier league si je strgal kolenske vezi levega kolena na nedeljski tekmi angleškega FA pokala, ko je Arsenal z 2:0 premagal Tottenham.

"Thea čaka operacija v Londonu, manjkal bo vsaj šest mesecev. To pomeni, da bo izpustil preostanek sezone in SP," so sporočili iz Arsenala.

Ostal le še Podolski

To je hud udarec za moštvo Arsèna Wengerja, saj je poškodovan tudi Nicklas Bendtner (zvin gležnja), tako da je breme v napadu padlo zgolj na rame Olivierja Girouda, ki je derbi severnega Londona prav tako izpustil zaradi bolezni.

Edini preverjeni napadalec v vrstah Topničarjev je tako ostal Lukas Podolski. Wenger je že pred dnevi namignil, da bo morda v januarju kupil napadlca, zdaj se to zdi nuja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.