Šport > Nogomet
17 ogledov

Hulk po novem v dresu Zenita

hulk porto EPA
Medtem ko so prestopi v Evropi končani, se nogometna tržnica nadaljuje v Rusiji. Novega delodajalca ima Brazilec Hulk, ki se je iz Porta preselil v Zenit. Neuradno naj bi zanj odšteli 50 milijonov evrov.

Ruski prestopni rok je odprt nekoliko dlje, kot je to navada v Evropi, kar je dobro izkoristil Zenit in v svoje vrste pripeljal Hulka. Rusi so si zagotovili prestop 26-letnega nogometaša Porta, ki so ga na Portugalskem ocenili na visokih 50 milijonov evrov.

hulk porto | Avtor: EPA EPA
Ruski državni prvaki, ki se zanašajo na finačno zaledje naftnega giganta Gazprom, so že nekaj časa iskali zamenjavo za Andreja Aršavina, ki je bil na posoji iz Arsenala. ''Pravkar smo opravili vse formalnosti. Podpisali smo petletno pogodbo,'' je povedal predstavnik Zenita Dmitrij Cimerman.

Hulk je s Portom osvojil tri naslove portugalske lige, leta 2011 pa so slavili še v evropski ligi. V svojem novem klubu bo nosil številko 29.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.