Šport > Nogomet
1583 ogledov

Igralec angleškega premierligaša na ulici napadel skupino otrok (video)

Oliver McBurnie Reševalni pas/Twitter
Škotski reprezentant je "eksplodiral", potem ko ga je skupina otrok snemala s telefonom

Napadalec bodočega angleškega drugoligaša, ki trenutno zaseda poslednje mesto v Premierligi, Sheffield Uniteda, Oliver McBurnie, je na ulici fizično obračunal s skupino otrok, ki ga je snemala s telefonom.

24-letni škotski napadalec, ki se lahko pohvali s 16 nastopi za svojo reprezentanco, je sicer zaradi poškodbe že zaključil porazno letošnjo sezono, v kateri je na 25 tekmah za Sheffield United zabil vsega en zadetek.

Oliver McBurnie | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot kaže je frustrirajoča sezona pustila zelo hude posledice na njegovo psiho, saj je zelo težko najti vzrok za njegovo reakcijo, ko se je na skupino spravil zgolj zato, ker je ta nogometaša snemala s telefonom.

Posnetek McBurnijevega napada je že zaokrožil po spletu, nanj pa se je zudi že odzvala njegova ekipa Sheffield United, ki trenutno še raziskuje vse podrobnosti incidenta.

"Uradne osebe pri Sheffield Unitedu se zavedajo posnetka, ki kroži po socialnih omrežjih. Trenutno vso zadevo še preiskujemo," se glasi uradna izjava iz kluba.

McBurnieja naj bi glede sobotnega incidenta že zaslišala policija iz severnega Yorkshira, potem ko naj bi domnevna žrtev Škota prijavila tamkajšnjim oblastem.

"24-letnik je bil aretiran v povezavi z incidentom, ko naj bi napadel drugo osebo. Žrtev naj bi utrpela poškodbe obraza, do incidenta pa je prišlo malce po pol deveti zvečer v soboto 8. maja. 24-letni osumljenec ostaja priprt. Če je bil kdo priča incidentu, prosimo, da kontaktira policijo," je zapisano v uradni izjavi tamkajšnje policije.

Komentarjev 1
  • Pepe007 14:37 11.maj 2021.

    Ded ima smolo, ker je belec. Če bi bil črn, bi rekel, da se mu je utrgalo zato, ker se mu je zdelo, da je slišal rasistično zmerljivko in bi mu bilo oproščeno, otroci pa bi dobili nekaj ur psihiatra.

Sorodne novice