Šport > Nogomet
25 ogledov

Iličić sestrelil Inter, dva rdeča kartona

Josip Iličić je zabil že svoj sedmi letošnji zadetek v Serie A. Tokrat je imel v EPA
Ne sicer preveč strelsko uspešen, vendar vsekakor vznemirljiv konec tedna je za slovenskimi nogometnimi legionarji. Učinek vseh pomembnejših nogometašev, ki so se s trebuhom za kruhom podali na tuje, vas pričakuje v spodnji razpredelnici.

Ne sicer preveč strelsko uspešen, vendar vsekakor vznemirljiv konec tedna je za slovenskimi nogometnimi legionarji. Številni navijači so nestrpno pričakovali debi Tima Matavža za eindhovenski PSV. Zgodil se je, trenutno najbolj vroči slovenski napadalec je zaigral za nizozemskega velikana, a je ta iztržil dokaj skromno točko z Venlojem.

Veliki met je uspel Palermu, ki je na domačem travniku na kolena spravil Inter, in to kar z visokih 4:3. Josip Iličić je bil na igrišču do 68. minute. Kar dva reprezentanta pa sta odkorakala z igrišča predčasno. Vendar ne zaradi volje trenerja ali poškodbe. Mišo Brečko in Valter Birsa sta namreč dobila rdeča kartona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.