Šport > Nogomet
22 ogledov

Zabili Nova, Rade in Siniša, debi Vučkića

Milivoje Novaković Rajković Köln EPA
Pred reprezentančnima tekmama so slovenski legionarji rumeneli, a tudi zabijali gole: Milivoje Novaković, Aleksandar Radosavljević in Siniša Andjelković. Nesrečno se je končal debi Harisa Vučkića v Premier League - po sedmih minutah se je poškodoval. Še naprej ni jasna klubska usoda Marka Šulerja in Zlatka Dedića.

Siniša Andjelković je na svoji drugi tekmi za Ascoli prvič dosegel gol, a ta je le ublažil poraz v prvem kolu Serie B proti Torinu (1:2). Izmed slovenskih reprezentantov, ki bodo bržkone v prvi enajsterici naslednjih dveh kvalfiikacijskih tekem za Euro 2012, sta minuli konec tedna zadela še Milivoje Novaković (Köln) in Aleksandar Radosavljević (Den Haag). Za Novo je to tretji letošnji gol in prvi v ligi, Rade pa je s svojim pomagal do zmage s 3:0. Po treh zadetkih na začetku sezone pa v zadnjih tednih Tim Matavž na Nizozemskem ni več razpoložen in tako je Groningen z vsega štirimi točkami po štirih kolih Eredivisie šele 11.

Reprezentant mlade slovenske reprezentance Haris Vučkić je končno dočakal debi v angleški Premier League. Doslej je za Newcastle United igral le v pokalu in na pripravljalnih tekmah (pred sezono je zabil dva gola). V tokratnem tretjem kolu Premier League pa je v 79. minuti le dobil priložnost proti Fulhamu. A le sedem minut kasneje si je poškodoval roko in moral z zelenice. Trener Newcastle Uniteda Alan Pardew na Vučkića torej računa.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.