Šport > Nogomet
506 ogledov

Ima ponudbo domačega kluba, omenja se tudi odhod v Serie A

lionel messi Epa
Tudi v Argentini menijo, da bi lahko Lionel Messi zapustil Barcelono.

Lionel Messi ima pogodbo z Barcelono sklenjeno do leta 2021, v zadnjem času pa odnosi med njim in vodilnimi možmi kluba niso ravno na visokem nivoju. Če se velezvezdnik odloči za selitev, se bo z zainteresiranimi klubi lahko začel pogovarjati že ob koncu tega leta. Nekdanji Interjev predsednik Massimo Moratti je tako že dejal, da bi se lahko takrat 'začele dogajati čudne reči'.

"Inter vsekakor lahko kupi Messija, v to ni dvoma. Predsednik Zhang ima dovolj denarja in ambicij. On je predsednik, ki razmišlja o velikih rečeh," je izjavil nekdanji član črno-modrih Benoit Cauet.

Da bi lahko Messi zamenjal sredino, so prepričani tudi nekateri v njegovi domovini. Novinar TNT-ja Martin Castilla je mnenja, da bi Messija lahko v Serie A pritegnila obnovitev rivalstva s Cristianom Ronaldom, ki je v Juventusu od leta 2018, po njegovih besedah pa ima sloviti Argentinec na mizi tudi ponudbo kluba iz rojstnega mesta. Messi naj bi tako razmišljal tudi o igranju za Newell's Old Boys iz Rosaria.

"Sploh ni prepovedano imeti takšne sanje. Messi vstopa v zadnjo leto svoje pogodbe in vsekakor ga bomo poizkušali pripeljati. Ne vem, ali lahko ta situacija s koronavirusom kaj spremeni, vendar se mi zdi, da se bodo konec leta dogajale čudne reči," pa je izjavil Moratti, ki je bil lastnik Interja med leti 1995 in 2013. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice