Šport > Nogomet
69 ogledov

Incident? "Velika sramota za Ljubljano"

Zahovič Milanič Maribor Maccabi Saša Despot
Derbi med ljubljansko Olimpijo in Mariborom (4:1) je dobil tudi tretji polčas, v glavni vlogi pa kdo drug kot Zlatko Zahovič. Najprej je Mileta Ačimovića obtožil, da mu po tekmi ni dal roke, nato neznanega storilca, da je udaril predsednika kluba, Draga Cotarja. Po besedah očividca pa naj bi ta na parkirišču skoraj povozil mamico z otrokom.

Zahovič o incidentu

Po tekmi naj bi prišlo do incidenta, vsaj tako trdi Zahovič. Neznani storilec naj bi udaril predsednika Maribora, Draga Cotarja. "Sploh nimam besed. A je to sploh mogoče? V zgodovini slovenskega nogometa se kaj takšnega še ni zgodilo. To je velika sramota za Ljubljano in Ljubljančane. Maribor je od Ljubljane boljši le v nogometu, a moramo biti zaradi tega pretepeni v Ljubljani? Ljubljana je pokazala svojo kulturo in svoje sovraštvo do Štajercev. Mislim, da so stvari ušle iz rok. Kdo je napadel našega predsednika, niti ni pomembno, naš predsednik je nedotakljiv!" je dejal za Nogomanio. Da bi podprl predsednika, je celo pripravljen odstopiti s svojega položaja. "Se opravičujem Ljubljani, če je Maribor uspešen. Agresije ne bomo tolerirali, to ni sprejemljivo. Roke nad našega predsednika ne bo dvigoval nihče. To nima nobene zveze s športom. Če bo to želel naš predsednik, sem pripravljen ponuditi svoj odstop." Podrobnosti o napadu bodo v Mariboru predstavili na ponedeljkovi novinarski konferenci (ob 14.30).

Skoraj povozil mamico z otrokom?

Da pa ima zgodba lahko tudi drugo stran, pričajo besede enega od navijačev, ki jih je dal v komentarju po člankom na Nogomanio, v katerem Zahovič obtožuje. "A ta gospod, ki naj bi dobil batine, a mogoče vozi novo BMW 7-ko z MB registrsko? Ker če je to ta gospod, vam lahko povem, da je gospod skoraj povozil mamico z otrokom, v garaži pod stadionom, in sem videl, da je oče omenjenega otroka razumljivo energično odreagiral na nastalo situacijo, ker je omenjeni gospod iz MB še nekaj žugal nazaj ..."

Komentarjev 11
  • xy 21:35 29.avgust 2011.

    Zahovića je potrebno ustrezno kaznovat zaradi nestrpnosti in mu prepovedat kakeršno koli sodelovanje v slovenskem nogometu. Zaho je sramota za slovenski nogomet

  • Žurnalček 21:25 29.avgust 2011.

    Ko sem prečital komentar Trimixa , lahko uradno rečem , da so navijači NK Maribor grozili in psovali svojega golmana po drugem zadetku, po tretjem , so pa skoraj vdrli na teren , da se z njim obračunajo . <br ...prikaži več />Varnostnik pod čelado na 2 metra od njih.

  • dodo8 15:35 29.avgust 2011.

    Pa sej ne vseh štajercev, samo MB :)))