Šport > Nogomet
15 ogledov

Interblock ima trenerja

zoga, žoga IFP
Znan je naslednik Zdenka Verdenika pri nogometnem drugoligašu Interblocku. Ljubljančane bo poslej vodil Tomaž Petrovič, ki je do zdaj treniral ekipo Bravo Študent.

Ekipa, ki jo je prevzel Tomaž Petrovič, bo v prihodnjo sezono 2. SNL krenila precej spremenjena in še dodatno pomlajena, a kljub temu z visokimi ambicijami. "Najprej bi se rad zahvalil vodstvu kluba za izkazano zaupanje in ponujeno priložnost. Vsekakor je čast voditi člansko moštvo, ki ima za sabo dve tako organizirani in kvalitetni nogometni šoli kot sta Bravo in Interblock. Hkrati seveda prinaša tudi številne izzive, predvsem pa veliko odgovornosti in trdega dela," je povedal Petrovič, ki ga v naslednjih dneh že čakajo prvi pogovori z morebitnimi novimi nogometaši. O imenih je ta hip še teško govoriti, je pa že znan "profil" igralcev, ki jih bodo iskali.

"Strategija je jasna, največjo pozornost bomo posvetili doma vzgojenim nogometašem, ki bodo, čeprav nekateri še zelo mladi, dobili priložnost, da zaigrajo v 2. SNL ter tako naredijo nov korak v razvoju in uveljavitvi. 
Z delom bomo nadaljevali tam, kjer je končalo strokovno vodstvo v letošnji sezoni, le da bo ekipa še dodatno pomlajena. Vsekakor nas čaka težavno obdobje, znotraj sistema se vsi zavedamo, da bomo morali vsak na svojem področju poskušati narediti čim več. Znotraj ekipe pa bodo v ospredju predvsem trdo delo, medsebojni odnosi ter iskanje lastnega in ekipnega napredka," je še povedal Petrovič, ki se je, preden je v sezoni 2010/11 prevzel člansko ekipo Bravo Študent, zelo izkazal tudi z delom v mladinskih kategorijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.