Šport > Nogomet
21 ogledov

Islandci: Hrvati po tekmi popili 70 piv

Gudmundsson Pranjić Islandija Hrvaška dodatne kvalifikacije Reykjavik EPA
Hrvaško nogometno reprezentanco je razburilo poročanje islandskega tabloida Visir, ki trdi, da so ''kockasti'' po kvalifikacijski tekmi za SP 2014 popili kar 70 steklenic piva.

Po poročanju islandskega tabloida Visir naj bi osem hrvaških nogometašev po tekmi dodatnih kvalifikacij za SP 2014, ki se je v ledeno hladnem Reykjaviku končala z rezultatom 0:0, naročili 70 piv. ''Kockasti'', ki so skoraj celoten drugi polčas odigrali z igralcem več, naj bi svojo žalost utapljali do 4. ure, še dodaja islandski medij.

Navedbe tabloida je negiral Ingolf Einarsson, ki dela na recepciji hotela Grand, kjer je bila nastanjena hrvaška reprezentanca. Po pričevanju islandskega vratarja ne igralci ne trenerska ekipa niso naročili nobene alkoholne pijače.

''Vse je na računu. Od A do Ž. Hrvaški nogometaši so naročali sendviče, sodavico in sladkarije. Ničesar nismo zakrili, na računih vse lepo piše. V sobe nismo dostavili niti enega piva, prav tako pa  igralci niso popivali za točilnim pultom,'' je povedal Einarsson.

Prebudili spečega leva

Eden od islandskih novinarjev je na tiskovni konferenci pred povratnim obračunom za komentar vprašal hrvaškega selektorja Nika Kovača. ''Vi temu verjamete?'' se je razjezil hrvaški strateg in dodal: ''Vsa čast vašemu hotelu in gostoljubju. Mislil sem, da ste gospodje s severa, a očitno niste. Zdaj sem še bolj prepričan, da se nihče ni dotaknil alkohola.''

Nekateri islandski mediji so opozorili, da je bilo poročanje Visirja skrajno neodgovorno, saj so s tem prebudili spečega leva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.