Šport > Nogomet
24 ogledov

Izgnanec iz Valencie našel dom na San Siru

adil rami apono EPA
AC Milan se je z Valencio dogovoril, da se bo v januarskem prestopnem roku v vrste Rossonerov preselil branilec Adil Rami, danes poročajo italijanski mediji.

AC Milan je doslej v prvenstvu na sedmih tekmah zbral osem točk in je na 12. mestu prvenstvene lestvice serie A; za vodilno Romo zaostaja za 13 točk.

27-letni francoski reprezentant Adil Rami se bo Milanu, ki igra brez poškodovanih branilcev Mattie De Sciglia in Ignazia Abateja večji del sezone, pridružil kot posojen igralec, saj ima v Valencii slabe odnose tako s soigralci kot trenerjem Miroslavom Đukićem. Pred nekaj tedni je namreč javno kritiziral tako soigralce kot srbskega stratega, ki je pred to sezono prevzel vajeti kluba s stadiona Mestalla. Vodstvo Netopirjev je zatrdilo, da Francoz ne bo nikoli več oblekel dresa Valencie.

Ko ima hudič mlade ...

Pred dvema dnevoma pa je Milan ostal še brez centralnega branilca, Francoza Philippa Mexèsa. Ta je zaradi grobega udarca Giorgia Chiellinija dobil prepoved igranja na štirih tekmah, Milan pa bo moral zaradi rasističnih izgredov navijačev na nedeljskem gostovanju v Torinu, kjer je Juventus zmagal (3:2), igrati naslednjo domačo tekmo proti Udineseju brez gledalcev in poleg tega plačati 50 tisoč evrov.

Poleg De Sciglia in Abateja so pri Rossonerih trenutno poškodovaniValter BirsaKaká in Stephan El Shaarawy. Birsa bo tako izpustil tudi reprezentančni tekmi Slovenije proti Norveški doma in Švici v gosteh, ki bosta odločali o usodi izbrane vrste Srečka Katanca v kvalifikacijah za SP 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.