Šport > Nogomet
33 ogledov

Janevski: "Če bi imel puško, bi vse postrelil"

čedomir janevski makedonija EPA
Selektor makedonske reprezentance, Čedomir Janevski, je bil po tekmi s Hrvaško, ki so jo Makedonci izgubili (1:2), izredno jezen in razočaran. Danes zvečer bo v Skopju gostovala še Srbija ...

"Po tekmi s Hrvaško sem bil zelo jezen, če bi imel v rokah puško, bi vse postrelil," je z izjavo "zablestel" makedonski selektor Čedomir Janevski, ki je reprezentanco prevzel letos avgusta. Na tekmi z našimi južnimi sosedi so Makedonci namreč povedli z zadetkom člana Maribora, Agima Ibraimija, nato pa zgrešili iz nekaterih ugodnih položajev in na koncu izgubili (1:2).

In kako se zoperstaviti Srbiji, še eni "bratski" republiki: "Pričakujem, da bomo imeli boljšo transformacijo iz obrambe v napad in da bomo skoncentrirani od prve do zadnje minute. Napak, ki smo jih storili proti Hrvaški, ne smemo ponoviti. Govoril sem z igralci in vedo, kje so grešili," je pred večerno preizkušnjo s sosedi povedal Janevski.

Selektor je napovedal tudi nekaj sprememb v začetni enajsterici, ki naj bi malce prebudile makedonske nogometaše.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.