Šport > Nogomet
8295 ogledov

V luči uspeha nogometašev kritika politikom

Jeličić Reševalni pas/Twitter
Strokovni sodelavec v nogometnem studiu HRT Joško Jeličič je po koncu tekme Hrvaška : Francija močno udaril po svojih politikih.

Hrvaška nogometna reprezentanca je po junaški borbi izgubila bitko za naslov svetovnega prvaka. Toda napravila je nekaj dosti pomembnejšega, nekaj kar ne uspeva nobenim politikom - združila ter povezala je celoten narod. Prav za politike pa je imel sporočilo Joško Jeličić, ki ni prizanesel niti predsednici Kolindi Grabar-Kitarović.

"Te solze igralcev je težko gledati, ti fantje so od sebe dali vse, zadnje atome svoje moči. Tekom Svetovnega prvenstva smo se povezali kot narod, boljši ljudje smo. Zahvaljujoč tem fantom, ki so nam to omogočili s svojim žrtvovanjem in trpljenjem. Tistim pa, ki bodo to izkoristili za lastno samopromocijo, sporočam, da si tega ne zaslužijo! Zahvaljujoč njim smo najrevnejša država Evropske Unije," si je nad politiki dal duška Jeličić.

Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 Twitter Šport Predsednica miss mokrih majic

Na podelitvi medalj se je hrvaška predsednica spustila na igrišče ter po močnem nalivu brez dežnika objemala in poljubljala vse hrvaške ter francoske igralce.

"Škoda, da je deževalo in so se že pobrali pod streho, sicer bi verjetno tudi pobiralci žog dobili poljub," je Kolindino dejanje v nogometnem studiu na HRT komentiral Jeličič.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice