Šport > Nogomet
24 ogledov

Jokić in Cesar imata novega šefa

Pablo Granoce Bostjan Boštjan Cesar gol zadetek proslavljanje slavje proslava ve Žurnal24 main
Slovenska nogometaša Bojan Jokić in Boštjan Cesar, ki branita barve italijanskega Chieva, bosta v prihodnje igrala pod taktirko novega trenerja. Zaradi slabih predstav so v klubu odslovili Domenica Di Carla, ki ga je že zamenjal Eugenio Corini.

Po katastrofalnem porazu v italijanskem nogometnem prvenstvu proti Palermu z 1:4 so vodilni možje Chieva iz Verone odslovili Domenica Di Carla in za novega trenerja že postavili Eugenia Corinija.

boštjan cesar chievo | Avtor: Reuters Reuters
Za Chievom je izjemno slab začetek sezone, saj je moštvo na uvodnih šestih tekmah le enkrat zmagalo in petkrat izgubilo ter se znašlo na repu prvenstvene lestvice. Slovenska reprezentanta Bojan Jokić in Boštjan Cesar sta zato dobila novega trenerja.

42-letni Corini je v svoji karieri pet let igral za Chievo, bil pa je tudi član Brescie, Juventusa, Sampdorie, Napolija, Piacenze, Verone, Palerma in Torina. Trenersko kariero je začel pri Portosummagi, vodil pa je še Crotone in nazadnje Frosinone. 48-letni Di Carlo se je moral posloviti po dobrem letu, potem ko je trenersko mesto v klubu prevzel junija lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.