Šport > Nogomet
72 ogledov

''Jugoslavija bi bila neverjetno močna''

Ronaldo Ibrahimović Portugalska Švedska dodatne kvalifikacije Lizbona EPA
Najboljši strelec francoske nogometne lige Zlatan Ibrahimović je prepričan, da bi se jugoslovanska nogometna reprezentanca lahko kosala z največjimi svetovnimi velesilami.

Napadalec Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović je razkril, da ga v življenju poleg nogometa veselijo številne druge stvari. ''Veste, ni lahko, če vsak dan igraš nogomet. Lahko ga je gledati vsake tri dni, ne pa igrati. V nogometu nisem 24 ur na dan, rad imam tudi druge stvari. Imam dva otroka,'' je povedal Ibrahimović, ki ostro zavrača očitke, da je domišljavec s prevelikim egom.

Švedski napadalec se z reprezentanco ni uvrstil na svetovno prvenstvo (SP) 2014 v Braziliji, po porazu v dodatnih kvalifikacijah pa je dejal, da mundial brez njegove udeležbe ne bo vreden ogleda.

''Jaz se nisem uvrstil. Zlatan se bo osredotočil na preostanek sezone. Razočaran bom, ko se bo prvenstvo začelo. Pogledal si bom kakšno tekmo, vseh pa ne. Kot sem rekel, ne uživam v gledanju nogometa,'' je dodal Ibrahimović.

Vesel za Bosno in Hercegovino

Ibra je zadovoljen, da se je reprezentanca Bosne in Hercegovine uvrstila na SP. ''Odlično je, da se je BiH uvrstila na SP. Ob razpadu države jim ni bilo lahko. Mislim, da bi bila reprezentanca Jugoslavije edinstvena in neverjetno močna, če pogledamo nogometaše, ki igrajo za BiH, Hrvaško, Srbijo in nekatere druge države bivše Jugoslavije,'' je zaključil Ibrahimović.

Komentarjev 5
  • antoncek 19:18 25.december 2013.

    Verjetno si hotel napisati "100 eur"...

  • ac-dc 19:26 23.december 2013.

    Ironija, Zlatane. Če bi ostal tam, od koder si prišel, bi pa šel na SP.

  • dragec 14:22 23.december 2013.

    tale balknc ima toliko denarja, da bi se lahko na tebe poscal in za vsako scanje ti podarril 10 EUR