Šport > Nogomet
17 ogledov

Jurčič že tretjič odletel iz Dinama

Krunoslav Jurčić na novinarski konferenci v Belgiji EPA
Torkov domači poraz nogometašev Dinama, v prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov so proti dunajski Austrii klonili z 0:2, je s klopi hrvaškega prvaka odnesel trenerja Krunoslava Jurčića.

Direktor Dinama Zdravko Mamić je takoj po porazu naznanil, da Krunoslav Jurčić ni več trener Dinama. To je že tretjič, da so pri Dinamu odstavili Jurčića!

Mamić je po težkem porazu, ki je klub zelo oddaljil od Lige prvakov, ekspresno sklical tiskovno konferenco. Na njej so objavili, da bosta do izbora novega trenerja na povratni tekmi kvalifikacij na Dunaju nogometaše skupaj vodila športni direktor Zoran Mamić in Damir Krznar.

"Zagotavljam, da bomo na Dunaju zmagali. Ali bo to dovolj za napredovanje, ne vem, a zmagali bomo. Da bi v tem uspeli, potrebujemo šok. Šok pomeni menjava trenerja," je Zdravko Mamić novinarjem dejal manj kot uro po težkem porazu in odpoved Jurčiću pojasnil s tem, da so v kljub pripeljali številne okrepitve, vse s ciljem uvrstitve v Ligo prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.