Šport > Nogomet
17 ogledov

Kaiserslautern proti Mariboru zadel sedmico

Falque Mejač Maribor Tottenham Evropska liga Ljudski vrt Anže Petkovšek
Kaiserslautern je Mariboru zadal zelo hud poraz (0:7). Morda pa je šok po odstopu Zlatka Zahoviča vplival tudi na nogometaše ...

Nemški drugoligaš Kaiserslautern, sicer eden od najbolj tradicionalnih nemških klubov in tudi večkratni državni prvak, je slovenskim nogometnim prvakom iz Maribora na sredinem prijateljskem srečanju v Strassu na avstrijskem Štajerskem dal pošteno nogometno lekcijo. Mariborčani so šesto prijateljsko srečanje in zadnje pred novo sezono izgubili s kar 0:7 (0:2).

Mariborčani, ki jih je po koncu sezone zapustil trener Darko Milanič, v zadnjih dneh pa je odmeval tudi odstop športnega direktorja Zlatka Zahoviča, so igrali v oslabljeni zasedbi, na igrišču ni bilo Marcosa Tavaresa, Agima Ibraimija, Arghusa in Rajka Repa.

Prijateljska tekma:

Kaiserslautern : Maribor 7:0 (2:0)
Azaouagh (15), Wooten (24, 53), Zoller (63, 73, 89), Mockenhaupt (78)

Komentarjev 3
  • Dioklecian 14:13 04.julij 2013.

    Kaj so šele ostali potem.

  • vico 12:42 04.julij 2013.

    se premalo...

  • Žurnalček 11:01 04.julij 2013.

    Končno so jih fasal . Saj drugega si tako niso zaslužili , ker jih je samohvale polna malha. Švabe so jim samo povedale , na lep način , kolko so vredni v športu imenovanem nogomet, pa so lahko stokrat državni ...prikaži več prvaki. In kaj ima tu Zahović zraven . On izbira nogometne " velemojstre " , kako uspešen je , so pa Nemci povedal. Kup dreka , po domače povedano.