Šport > Nogomet
3582 ogledov

Kakšna norost! Poglejte si najhitrejši rdeči karton v zgodovini!

Najhitrejši rdeči karton Youtube
Na tekmi mladih reprezentanc Jordanije in Tadžikistana smo bili priča rdečemu kartonu po vsega petih sekundah igre.

Nogometni svet je šokirala neverjetna scena s tekme mladih reprezentanc Jordanije in Tadžikistana. Na tekmi igralcev mlajših od dvajset let smo namreč videli najhitrejši rdeči karton v zgodovini nogometa, potem ko je bil nogometaš Jordanije zaradi brutalnega prekrška izključen že po petih sekundah igre.

Napadalec Jordanije Baker Kamal Kalbouneh se je namreč takoj po prvem sodniškem žvižgu zagnal proti nasprotnim nogometašem, jim poizkušal odvzeti žogo, pri tem pa je visoko dvignil nogo ter naravnost v glavo zadel nasprotnega branilca Mehrubuona Karimova.

Sodnik mu je brez milosti pokazal neposredni rdeči karton, napadalec Jordanije pa se je ob tem lahko le držal za glavo. A na njegovo srečo izključitev ni vplivala na končni razplet, saj je Jordanija vseeno vpisala zmago z 2:0. Kalbouneh pa se je s svojim rdečim kartonom zapisal v nogometne anale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice