Šport > Nogomet
31 ogledov

Kampl kaznovan za nočni izlet

Kevin kampl Bayer Leipzig EPA
Slovenski reprezentant bo moral seči v denarnico.

Kevin Kampl je pred tednom dni staknil poškodbo, ki ga je za več tednov oddaljila od zelenic. Proti Freiburgu si je zlomil prst in od takrat na nogi nosi mavec.

Zdravniki leverkusenskega Bayerja so mu seveda predpisali čim več mirovanja in počitka, a Kampl se navodil ni v popolnosti držal.

V noči s četrtka na petek je, z mavcem na nogi, do zgodnjih jutranjih ur migal v eni od düsselldorfskih diskotek. Vse skupaj je ujel objektiv, fotografija pa se je v petek pojavila v nemškem Bildu.

Kampl je v izjavi za omenjeni časnik dejal, da je imel dovoljenje za nočni izlet s strani zdravnikov, da ne potrebuje več bergel in da ga noga ne boli. "Morda je to dobro znamenje, da se bom vrnil prej od napovedi zdravnikov," se je skušal pošaliti Kampl.

Naslednja plača bo manjša

A pri Bayerju vsega skupaj vendarle niso tako zlahka požrli, kar je s prvotnim odzivom na novico napovedal že športni direktor Bayerja Rudi Völler

Zadevo so Nemci označili za nedopustno in slovenskega reprezentanta, sicer standardnega člana začetne enajsterice, denarno kaznovali. Pri naslednji plači bodo "farmacevti" Kamplu trgali 10.000 evrov.

Čeprav navedeni znesek za Kampla ne predstavlja šokantne izgube, pa gre vendarle za sankcijo, ki je poslala jasno sporočilo živahnemu svetlolasemu vezistu.

Komentarjev 1