Šport > Nogomet
167 ogledov

Kampl razkril načrte za prihodnost

kevin kampl Epa
Nekdanji slovenski reprezentant je od leta 2017 član nemškega prvoligaša iz Leipziga.

Potem ko se je konec tedna po koronavirusnem premoru vrnilo nemško nogometno prvenstvo bundesliga, Kevina Kampla z Leipzigom v naslednjem krogu čaka Mainz 05. Kot je v pogovoru za časnik Leipziger Volkszeitung med drugim dejal 29-letni Slovenec, ki mu pogodba z RB Leipzigom poteče leta 2021, bi rad tudi v bodoče nosil barve tega nemškega kluba.

Kevin Kampl Težke razmere Šport Slovenski nogometni zvezdnik pripravljen sprejeti nižjo plačo

Kampla s soigralci, potem ko so v prvem krogu po koronavirusnem premoru remizirali (1:1) s Freiburgom, zdaj čaka Mainz 05. Čeprav so ga na prvem medsebojnem dvoboju novembra to sezono premagali kar z 8:0, kar je bila najvišja zmaga v klubski zgodovini, Kampl opozarja, da to še nič ne pomeni.

"To je metanje peska v oči, Mainz je zdaj povsem druga ekipa z drugim vodstvom. Še vedno si želimo vse tri točke," je dejal Kampl za časnik Leipziger Volkszeitung.

Kampl je v pogovoru govoril tudi o podaljšanju pogodbe z Leipzigom, ki se zdi na veselje obeh strani neizogibno. Kamplu sodelovanje z Leipzigom poteče leta 2021, slovenski nogometaš pa je že napovedal, da bi rad v klubu ostal.

"Nimam razloga, da bi šel drugam, da bi iskal kaj drugega. Igram za enega najboljših klubov bundeslige, poznam filozofijo moštva in imam v sebi gen tega kluba. Bilo bi škoda, če bi se to sodelovanje končalo," je še izjavil Kampl.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.