Šport > Nogomet
2352 ogledov

Kandidat za Oskarja! Nasprotnik ga žalil, Džeko padel kot pokošen

Edin Džeko in Pepe
Medtem ko je večina nogometnih oboževalcev gledala senzacijo Manchester Uniteda v Parizu, sta Porto in Roma odigrala svoj triler na Dragau. Zgodba se je srečno končala za Portugalce, ki so po podaljških zmagali 3:1 ter tako nadoknadili zaostanek 2:1 s prve tekme.

O tekmi med Portom in Romo se bo še dolgo pisalo. Italijanski mediji so se osredotočili predvsem na nedosojeno enajstmetrovko po domnevnem prekršku nad Patrickom Schikom v zadnjih minutah tekme.

Romelu Lukaku Šok v Parizu Šport VAR in Skomina poslala United v četrfinale

Poleg VAR-a in sodnika Cuneyta Cakirja pa se je na naslovnicah italijanskih medijev znašel še najboljši Romin strelec, Edin Džeko, ki je tekmo zaznamoval z izjemno slabo predstavo, zapravljenimi priložnostmi in nešportnim obnašanjem.

Najbolj pa je v spominu ostala 57. minuta, ko je 33-letni napadalec začel besedno obračunavati s Portovim branilcem, zloglasnim Pepejem. Med besednim obračunom sta staknila glavi, Pepe je Džeka preklel, napadalec Bosne in Hercegovine pa se je zrušil kot pokošen.

Turški sodnik Cakir je nato umiril celotno situacijo, tako da je obema srboritežema pokazal rumeni karton, ki nosi hude posledice za Pepeja, ki zaradi tega ne bo mogel igrati na prvi tekmi četrtfinala.

"Diamant" Džeko je tako po mnenju italijanskih medijev, ki so si dali duška na njegov račun, dokazal eno izmed dveh stvari. Ali da si zasluži Oskarja za svoje igralske sposobnosti, ali pa da besede resnično bolijo.

Edin Džeko | Avtor: Profimedia Profimedia

Incident s Pepejem pa je bil zgolj češnja na torti Džekove slabe predstave, ki je bil celotno srečanje nerazpoložen, v podaljšku pa je tudi zapravil najlepšo priložnost Rome na tekmi.

Komentarjev 2
  • Klemen Ko 08:25 08.marec 2019.

    ha-ha...Bosanc s trdo glavo ne pade tako, tud če ga s kamnom :)

  • blayo 23:32 07.marec 2019.

    Če 20 let vsak dano vsaj 30x udariš žogo z glavo, postane le ta zelo občutljiva :))))

Sorodne novice