Šport > Nogomet
1238 ogledov

Veliko srce Edina Džeka: Dečku plačal drago zdravljenje

Edin Džeko
Edin Džeko je ponovno pokazal, da ni le izjemen nogometaš, pač pa je tudi velik človek! Ko je slišal, da turški deček Harun Kapo za operacijo potrebuje za njegovo družino previsokih 4.000 evrov, je celotno zdravljenje plačal prav kapetan bosanske nogometne reprezentance.

Kapetan nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine in izjemni napadalec Rome, Edin Džeko, je ponovno dokazal, kako veliko srce ima.

Po poročanju bosanskih medijev je Džeko kril vse stroške zdravljenja Haruna Kape, osemletnega turškega dečka, ki se od rojstva dalje bori s sindromom TAR.

Harun je namreč rojen z deformiranimi okončinami, za novo operacijo v Turčiji pa bi moral zbrati 4.000 evrov, kar je predstavljalo prevelik zalogaj za njegovo družino, ki pa je nedavno odkrila, da ji je pravočasno uspelo zbrati omenjeno vsoto, Džeka pa pri vsem tem niso omenili, saj je vztrajal, da "dobri samaritanec" ostane anonimen, a so se bosanski mediji vseeno dokopali do njegove identitete.

Mali Harun, ki se proti težki bolezni bori z nasmehom na licu, je sicer velik športni navdušenec ter velik navijač nogometnega kluba Sarajevo. Družina Kapo namreč živi prav v Sarajevu, v stanovanju velikosti trinajstih kvadratov, a je kljub težki usodi polna optimizma.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice