Šport > Nogomet
23 ogledov

Kapetan Dinama o dogajanjih v klubu

Igor Biscan Reuters
Trener Dinama Ante Čačić je dejal, da je kapetana Igorja Bišćana iz ekipe odstranil zaradi simuliranja poškodbe, zdaj pa je svojo plat zgodbe predstavil še nekdanji nogometaš Liverpoola.

Igor Bišćan naj bi po besedah Čačića simuliral poškodbo, potem ko je izvedel, da ne bo zaigral na tekmi s Hajdukom. "Sprva mi sicer ni padlo na pamet, da bi lahko zaigral poškodbo, a ko se mi je posvetilo, sem ga vprašal, ali je to res. Priznal mi je, da je to storil, saj je bil jezen. Dan kasneje sem mu dejal, da nanj ne računam več. Žal mi je, ker se je tako končalo, saj je po poškodbi v vrnitev vložil ogromno truda. Toda to je nekaj, česar ne morem požreti. Tudi opravičilo ga ne bo vrnilo v ekipo," je dejal Čačić.

Na povedano se je nekdanji zvezdnik Liverpoola in Panathinaikosa že odzval: "To je laž. Od začetka tedna je uigraval druge branilce in dojel sem, da nisem v prvem planu za igranje na tekmi. Zaradi tega sem nehal jemati tablete, ki mi lajšajo bolečine, a so zelo nevarne za moje zdravje." Bišćan je dodal, da je Čačić le lutka, ki deluje le po nareku alfe in omege kluba Zdravka Mamića.

Bišćan je spregovoril še nekaj besed o nočnih izletih nogometašev kluba. "Znašel sem se na tapeti Zorana Mamića, a v garderobi smo priča čudežem, ki jih izvajajo igralci, ki so pod zaščito njegovega brata. Vsi vedo o tem, tudi vi novinarji, saj ste že pisali o žurih, pijančevanjih, izogibanju treningom in tudi o fizičnih obračunavanjih. Deset dni pred tekmo s Hajdukom je neki igralec, ki ga imajo za bogastvo kluba, svoj izostanek na treningu opravičil z zobobolom. Trener je vedel, kaj se je v resnici dogajalo, a je vseeno ta nogometaš zaigral v prvi postavi. Vsem je bilo oproščeno, največji greh pa sem očitno naredil jaz, ki sem rekel, da to ni prav. Zaradi tega me je Čačić z obema Mamićema odstranil. Da ne bi ogrozil trenerja in kluba," je svojo plat dogodka predstavil 33-letni Bišćan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.