Šport > Nogomet
347 ogledov

Kasalo zaradi suma trajnih poškodb prenočil v bolnišnici

NŠ Mura/Facebook
Po incidentu na tekmi 21. kroga Prve Lige je pomoč v bolnišnici poiskalo pet nogometašev in kondicijski trener. Najhuje jo je skupil Niko Kasalo, ki je noč preživel na opazovanju.

Po incidentu na tekmi 21. kroga Prve lige Telemach Maribora proti Muri, v katerem je bilo zaradi odvrženega eksplozivnega telesa poškodovanih pet nogometašev in en član strokovnega štaba Mure, je noč na opazovanju v bolnišnici preživel nogometaš Niko Kasalo. Ostale poškodovane so že v nedeljo odpustili domov, so sporočili iz murskosoboškega kluba.

Ante Šimundža Viole Fazanerija Prva liga Telemach Šport Grozljivka v Fazaneriji, navijači Maribora poškodovali več igralcev Mure

Po incidentu je zaradi različnih težav, ki so bile posledice eksplozije, pomoč v murskosoboški bolnišnici poiskalo pet nogometašev - Kasalo, Tilen Ščernjavič, Žiga Laci, Robert Čakš in Luka Turudija - ter kondicijski trener Gal Ribič. Vse so po pregledu v murskosoboški bolnišnici napotili na oddelek otorinolaringologije v UKC Maribor.

Ante Šimundža Viole Fazanerija Šest poškodovanih Šport Tako so se pri NK Maribor odzvali na incident v Murski Soboti

Kasalo je zaradi poškodb sluha moral ostati na opazovanju, da bi izključili morebitne trajne posledice sluha, ki so nastale zaradi močnega poka, so zapisali pri Muri.

Kasalo | Avtor: Aleš Cipot/fotolens.si Aleš Cipot/fotolens.si

Ostalih pet so zdravniki po nedeljskem pregledu odpustili iz UKC Maribor, danes pa so morali v Splošno bolnišnico Murska Sobota na dodatne preiskave.

Poškodovani igralec NŠ Mura Grozljivka v MS Šport Policija že izsledila in identificirala nekaj krivcev za incident v Fazaneriji

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice