Šport > Nogomet
3523 ogledov

Katanec pol leta brez plače, zato se je odločil za to potezo

srečko katanec Epa
Nekdanji selektor Slovenije je trenutno brez službe.

Srečko Katanec ni več selektor iraške nogometne reprezentance. Novico je v videu, ki ga je na Twitterju objavila iraška nogometna zveza, pred nekaj dnevi potrdil kar sam.

"Hvala za podporo v zadnjih treh letih. Po mesecih spraševanja, kaj se dogaja, kaj je s plačami ... Pet, šest mesecev nisem prejel odgovora. Pogodba je bila prekinjena, ker je nogometna zveza ni spoštovala. Želel sem oddelati kvalifikacije do konca. Ker ni bilo izplačila plač, je bila pogodba zdaj prekinjena. Vse ostalo, kar poslušate, ne drži," je v videu dejal Katanec, ki je obenem reprezentanci zaželel vso srečo v prihodnosti.

Sedeminpetdesetletni nogometni strokovnjak je Irak prevzel septembra 2018. Na 25 tekmah je slavil 14-krat in izgubil le štirikrat.

Srečko Katanec Prekinil proteste Šport Katanec do velike zmage, nori cela država

Komentarjev 2
  • dusan2 18:29 08.julij 2021.

    In kakšne veze imamo mi s Katancem, se je že prijavil na borzo dela, je hodil na tečaj k Šarcu, je opravil izpit za politika, ga bo uvajala na parlamentarno menzo, Tina Heferletova, a o tem ne piše, ne objavi ...prikaži več STA, so pingvini na dopustu pod Pelješcem

  • Janice_Conners 15:22 08.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice