Šport > Nogomet
130 ogledov

Kazni za Olimpijo, Celje in Muro

NZS Saša Despot
Trije klubi elitne Prve Lige TS bodo morali seči v žep.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je po 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije izrekel kazni, najvišjo denarno je dobila ekipa Celja, ki mora plačati 750 evrov. Sledita Mura s 600 in Olimpija s 500 evri kazni.

Milan Mandarić Olimpija Šport Toliko denarja je v Ljubljani pustil Mandarić

Nogometaši Olimpije in Celja so 15. septembra v Ljubljani odigrali neodločeno 2:2 (1:0). Oba tekmeca sta kazen dobila zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev in žaljivega skandiranja navijačem nasprotne ekipe.

Olimpija je bila za to že kaznovana, Celjska vrsta pa je dobila višjo kazen zardi žaljivega vzklikanja sodniku in aktiviranja pirotehničnega sredstva, katerega glavni učinek je močan pok. Igralec Celja Tadej Vidmajer je zaradi drugega rumenega opomina, ki ga je prejel zaradi brezobzirne igre, dobil tekmo prepovedi nastopanja.

Luka Menalo SNL Šport Olimpija z remijem na vrh, Domžale do prve zmage

Ekipa Mure, ki je z 1:0 (0:0) premagala CherryBox24 Tabor Sežano, je kazen dobila, ker so njeni navijači metali bakle na igralno površino in povzročili prekinitev tekme. Olajševalna okoliščina je bila pisna izjava kluba o tem dogodku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.