Šport > Nogomet
641 ogledov

Domžale konkurentom "ukradle" trenerja

Andrej Razdrh Profimedia
Po odstopu Simona Rožmana so "ravbarji" imenovali novega trenerja.

Novi trener nogometnega kluba Domžale je postal nekdanji nogometaš rumenih Andrej Razdrh.

nogomet Domžale-Balzen Zamenjava? Šport Zaradi odstopa v Domžalah trenerja izgubilo tudi presenečenje sezone

Z Domžalami, ki trenutno zasedajo zadnje mesto v slovenski Prvi ligi TS in so še brez zmage, je podpisal pogodbo do konca leta 2021, so sporočili iz domžalskega kluba. Na mestu glavnega trenerja je nasledil Simona Rožmana. Tudi pri Domžalah bo funkcijo Razdrhovega prvega pomočnika opravljal Darko Karapetrović.

V torek je Razdrh zapustil trenersko mesto pri drugem slovenskem prvoligašu Taboru iz Sežane, Primorske novice so poročale, da je bil razlog odstopa odhod v Domžale, kar je danes postalo uradno.

Dvainštiridesetletni Razdrh naj bi imel v pogodbi s Sežanci napisano klavzulo, da lahko klub zapusti ob primerni odškodnini.

Vrhničan je celotno kariero igral v slovenski ligi za klube Svoboda Ljubljana, Primorje, Triglav Kranj in Domžale. Skupno je v prvi slovenski ligi odigral 35 prvenstvenih tekem in dosegel en gol. Trenersko pot je začel pri mlajših kategorijah Olimpije, pri kateri je bil med letoma 2012 in 2013 tudi glavni trener članske ekipe. Tabor je prevzel pred lansko sezono in ga tudi popeljal v elitno druščino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice