Šport > Nogomet
18 ogledov

Kek zmagal, Hazazu poljub na zadnjo plat

kek al itihad facebook
1/2
Facebook
Nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek je svojo trenersko kariero pri Al Ittihadu odprl s prepričljivo zmago.

Kek je v pokalu svoj novi klub popeljal do zmage s 4:0, proti nekdanjemu slovenskemu selektorju pa je klonil Al Read. Za črno-rumene je dva zadetka prispeval Naif Hazaz, ki je bil prvič uspešen že v drugi minuti dvoboja. Med strelce sta se nato vpisala še Mohammed Noor (34. minuta) in Paulo Jorge, Portugalec je zadel na začetku drugega polčasa, Hazaz pa je piko na i postavil v 69. minuti. Po njegovem drugem zadetku se mu je na nenavaden način zahvalil soigralec Mohamed Abusabaan, ki je moštvenega kolega poljubil na zadnjo plat. Posnetek malce nenavadnega slavja se je hitro pojavil tudi na YouTubu.

Z zmago se je Al Ittihad uvrstil v četrtfinale pokalnega tekmovanja, ligaški debi v Savdski Arabiji pa Keka čaka v ponedeljek.Trenutno peti Al Ittihad se bo pomeril z velikim rivalom Al Hilalom, ki je trenutno drugi na lestvici. V 12. kolih – ima tekmo več od Kekove ekipe – si je pred Al Ittihadom nabral 11 točk prednosti. Prvi Al Shabab je odigral 13 dvobojev in zbral še dve točki več od Al Hilala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.