Šport > Nogomet
2568 ogledov

Klopp se je pošalil z novinarko

jurgen klopp EPA
Trener Liverpoola Jürgen Klopp je ob vprašanju pomislil še na nekaj drugega kot nogomet.

Včerajšnja novinarska konferenca Liverpoola je poskrbela za nekaj smeha, v glavni vlogi pa je bil kot ponavadi dobro razpoloženi nemški trener Jürgen Klopp. Njegovi izbranci se bodo v zadnjem krogu kvalifikacij  za skupinski del lige prvakov sicer nocoj v gosteh pomeril z nemškim Hoffenheimom.

"Se spomnite, kako je bilo prvič?" je na novinarski konferenci vprašala novinarka, ki je seveda imela v mislih prvi trenerski dvoboj Kloppa v ligi prvakov. Odgovor je bil nekaj posebnega.

Trener Liverpoola je namreč povsem z resnim glasom, a z nasmeškom na obrazu, odvrnil: "Se vi spomnite? Seveda se spomnim, kako je bilo prvič, vendar o tem nisem navajen govoriti v javnosti. Upam pa, da se bomo jutri na zelenici predstavili v boljši luči kot jaz, ko je bilo prvič."

Odgovor je vzbudil precej zanimanja predvsem pri navijačih Liverpoola. Večina se je nasmejala Kloppovemu odgovoru, nekaj pa je bilo tudi takšnih, ki so menili, da se nemški trener prevečkrat šali. Slednji verjetno sodijo med tiste, ki so nezadovoljni z začetkom sezone redsov. Ti so na prvi tekmi angleškega prvenstva zapravili vodstvo in remizirali s 3:3 na gostovanju pri Watfordu, tretji gol pa prejeli v sodnikovem dodatku drugega polčasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.