Šport > Nogomet
8612 ogledov

Evropski velikan razkrinkal laž svojega prvega zvezdnika

wanda nara mauro icardi Epa
Milanski Inter je razkrinkal laž svojega argentinskega napadalca Maura Icardija ter vse skupaj objavil na svoji uradni spletni strani.

Izjemni napadalec Interja Mauro Icardi vendarle ni poškodovan, kot je trdil v času, ko mu je bil odvzet kapetanski trak, ker ni želel s klubom potovati na gostovanje v Evropski ligi.

wanda nara mauro icardi Vrelišče Šport Interjevi huligani s kamenjem nad Icardijevo ženo

Inter je danes namreč na svoji spletni strani objavil, da Argentinec ni poškodovan, kar so dokazali tudi zdravniški testi, ki jih je opravil, potem ko ni želel zaradi domnevne poškodbe potovati na Dunaj na tekmo Evropske lige proti tamkajšnjemu Rapidu. Icardi je zaradi domnevne poškodbe izpustil tudi ligaško tekmo proti Sampdorii, vse z namenom da izsili prestop iz kluba.

"Icardi je opravil vse teste. Videti ni bilo nikakršnih sprememb glede na začetek sezone," piše na uradni Interjevi spletni strani.

Po Icardijevi "poškodbi" je kapetanski trak legendarne ekipe z Giuseppe Meazze prevzel prav naš izjemni vratar, Samir Handanović, ki naj bi ostal kapetan ekipe tudi po Icardijevi vrnitvi v moštvo Luciana Spallettija.

Samir Handanović Sprememba Šport Inter imenoval novega kapetana

Icardi sicer s svojo agentkinjo in ženo Wando Naro že nekaj časa želi izsiliti ali plačo 8 milijonov evrov na sezono, ali pa prestop iz kluba. Inter naj bi mu zaenkrat ponujal 7 milijonov evrov na sezono, obenem pa naj bi Nerazzurri vstrajali, da se iz pogodbe izbriše prestopna klavzula, na kar igralec ni pripravljen pristati.

wanda nara Klubu prekipelo Šport Prelestna žena zvezdniku storila medvedjo uslugo

 

Komentarjev 2
  • bojovi 23:15 21.februar 2019.

    Kaznovat ga, brez plače, brez igranja in ga prodat takoj, ko je mogoče v kak manjši klub. Potem bomo videli kdo je pameten.