Šport > Nogomet
26 ogledov

Končan niz 218-tih obračunov

barcelona EPA
Barcelona je na sobotni tekmi španske nogometne lige v gosteh s 5:4 premagala Deportivo. Katalonci so povedli s 3:0, v nadaljevanju pa so bili bolj podjetni domači, ki kljub štirim zadetkom niso uspeli presenetiti španskih viceprvakov.

Deportivo je kljub porazu na tekmi z Barcelono, kjer so gledalci videli kar devet zadetkov, prekinil niz 218-tih obračunov. Natančno toliko tekem je minilo, odkar je Barcelona zadnjič prejela štiri zadetke. Zgodilo se je proti Atléticu iz Madrida, ki je 1. marca 2009 takrat varovance Pepa Guardiole ugnal s 4:3.

Zgodilo se je pred 1329 dnevi

henry | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Barcelona je z goloma Messija in Henryja povedla, domači pa so izenačili po strelu Forlána and Agüera. Za Katalonce je še drugič zadel Henry, Forlán and Agüero pa sta vsak še z enim zadetkom uprizorila veliki preobrat.

V lanski sezoni sta tri gole proti Barceloni dosegli le Osasuna in Granada, še leto prej pa sta bila najbolj uspešna Hércules in Real Sociedad, ki sta dosegla po dva zadetka.

V Deportivu nad dosežkom niso pretirano navdušeni, saj so ostali praznih rok. Prvič v zgodovini se je zgodilo, da so bili na Riazorju poraženi potem, ko so dosegli štiri zadetke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.