Šport > Nogomet
1965 ogledov

Končno dobre novice glede stanja največjega vseh časov

pele Epa
"Dobra volja je najboljše zdravilo!"

Legendarni brazilski nogometaš Pele, ki je moral pred dnevi zaradi težav z dihanjem med okrevanjem po operaciji za kratko nazaj na oddelek intenzivne nege v bolnišnici Albert Einstein v Sao Paulu, je danes sam sporočil, da je dobra volja najboljše zdravilo.

Pele je moral pred dnevi preventivno, kot so sporočili iz bolnišnice Albert Einstein, za kratek čas nazaj na oddelek intenzivne nege, ker je imel težave z dihanjem. Zdaj pa je njegovo zdravstveno stanje stabilno in je že zapustil intenzivno nego ter naprej okreva po operaciji zaradi suma na črevesni tumor.

"Kot lahko vidite, boksam v zrak od veselja, kako dobro okrevam iz dneva v dan. Dobra volja je najboljše zdravilo in te imam precej," je ob fotografiji iz bolnišnice z visoko dvignjenimi pestmi na Instagramu zapisal Pele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Brazilski zvezdnik se je obenem zahvalil za vsa sporočila podpore z vsega sveta ter tudi osebju bolnišnice, ki skrbi zanj. "Moje srce je polno hvaležnosti," je dodal.

Peleju so domnevni tumor odkrili med rutinskim zdravniškim pregledom v bolnišnici Albert Einstein, kjer je Brazilec na zdravljenju vse od 31. avgusta, in ga 6. septembra operirali.

Legendarni Brazilec je imel v zadnjih letih veliko težav z zdravjem, večkrat pa je pristal tudi v bolnišnici; nazadnje leta 2019 zaradi hudega vnetja sečil.

Mnogi ga imajo za najboljšega nogometaša v zgodovini, še danes je edini, ki je trikrat osvojil svetovno prvenstvo (1958, 1962 in 1970).

pele Zdaj je stabilen Šport 'Največji vseh časov' spet pristal na intenzivni negi
Komentarjev 1
  • Doreen_Bruck 12:38 21.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦