Šport > Nogomet
36 ogledov

Koper je pred zlomom

ante guberac Barbara Milavec
Potem ko je pred dnevi zaradi težkega finančnega položaja slovenskega nogometnega prvoligaša Luke Koper odstopil podpredsednik Anto Guberac, je v ponedeljek zvečer na seji upravnega odbora odstop napovedal še predsednik Andrej Poljšak.

Po odstopu podpredsednika Anteja Guberca, ki je vrsto let vlekel ključne poteze v klubu, Poljšakov odstop pomeni, da je klub bržčas pred zlomom.

Iz preostalih predstavnikov klubskih organov bodo sestavili pogajalsko skupino, ki se bo z največjimi upniki pogajala o možnostih rešitve nastalega težkega finančnega položaja. Dolgov je za več kot milijon evrov.

Več bo znanega po novinarski konferenci, ki jo je klub sklical za danes.

Manj kot 10 klubov v prvi SNL ne bo

Po tem, ko je Mura ostala brez licence za igranje v prvi ligi, in po zavrnitvi Doba se za igranje med slovensko elito potegujeta Aluminij in Krka. Krčenje lige v 1. SNL se neuradno zaradi pravil igranja v evropskih pokalih ne bo zgodilo.

Licence za igranje v 1. SNL imajo tako Maribor, Olimpija, Domžale, Koper, Celje, Gorica, Rudar Velenje, Triglav Kranj in Aluminij.

Komentarjev 5
  • Šemefuky 20:37 11.junij 2013.

    Tudi on je pokazal svoj pravi interes in sicer kako kaj odnesti in ne obratno. Baje pa si ne rad deli z nikomer plena.

  • Šemefuky 20:35 11.junij 2013.

    Pokupili smo pare i sada kuda koji mili moji. Luku će sada izsisati politka i nema više para za futbal. Delovodja Gubreac veliki brat mnogo bolesnog đupana se sada ne snalazi najbolje, jer zna se ko je gazda. A tata ...prikaži veča na službenom putu.

  • Šemefuky 20:32 11.junij 2013.

    P