Šport > Nogomet
19 ogledov

Koren nima družinskih težav

 italija  slovenija despot koren Saša Despot
Robert Koren nima družinskih težav, ampak je postavil povečano družino pred reprezentanco, pojasnjuje spletna stran (nekdanjega) kapetana slovenske nogometne reprezentance.

"V medijih je bilo danes (včeraj, op. a.) objavljeno, da Robert Koren ne bo nastopil za reprezentanco zaradi družinskih težav. Ta izjava vsekakor ne drži, saj Koren zagotovo nima nikakršnih družinskih težav. Razlog, zakaj se Koren ni odzval na selektorjevo povabilo, je, da družino postavlja na prvo mesto. Do nedavnega je bila reprezentanca vedno prioriteta, s številčnejšo družino pa so se prioritete postavile v prid družinskemu življenju. Kljub nenastopanju za reprezentanco pa Koren v Angliji nadaljuje z izvrstno igro za Hull City. V letošnjem jesenskem delu je zabil tri gole, trikrat je bil izbran za igralca tekme, s strani zahtevnih angleških navijačev pa je bil izbran za naj igralca meseca septembra," so zapisali na nogometaševi uradni strani. Bržkone ni težko postaviti teze, da se reprezentančni nastopi Roberta Korena bližajo koncu.

Novi slovenski selektor Slaviša Stojanović je sicer napovedal, da se bo tako s Korenom kot tudi z Milivojem Novakovićem in Aleksandrom Radosavljevićem dobil osebno in se z njimi pomenil o reprezentančni prihodnosti. Slovenijo sicer 15. novembra čaka prijateljska tekma z ZDA, na kateri pa ne bo nastopil nihče od omenjenega trojčka.

Komentarjev 1
  • pesjan 18:51 08.november 2011.

    ima zdravstvene ----alkohol----