Šport > Nogomet
38 ogledov

Koren v premierligaša? "Zanimanje je"

Robert Koren EPA
Angleški prvoligaš Reading po nekaterih informacijah ponuja skoraj milijon evrov odškodnine za prestop nekdanjega kapetana slovenske reprezentance Roberta Korena. Njegov zastopnik je za zurnal24.si potrdil živahno zanimanje.

Robert Koren je imel z osebnega vidika zelo dobro sezono v angleškem drugoligašu Hull Cityju. Kaj zelo dobro, uradno je bil izbran za najboljšega nogometaša svojega kluba. V 41 nastopih je zabil tudi deset golov. Njegovi delodajalci so že rekli ne ponudbi Middlesbrougha, po poročilih angleškega časnika Mirror pa se je za Korošca resno zagrel prvoligaš Reading, ki naj bi ponujal za nekdanjega slovenskega reprezentanta 750 tisoč funtov, kar znese 930 tisoč evrov. Trener Brian McDermott si namreč želi vnesti novo mero ustvarjalnosti v zvezno vrsto.

"Interes je, tudi od drugih klubov, ampak je še prekmalu govoriti o tem. Robi ima še leto pogodbe s Hull Cityjem, ki je pred kratkim dobil novega trenerja (Steva Brucea, op. a.), ki je dejal, da Korena izjemno ceni in si želi sodelovati z njim. Videli bomo, kaj se bo zgodilo v naslednjih tednih," je za zurnal24.si sporočil njegov zastopnik Zoran Krneta. "Bile so tudi neke ponudbe, namigi iz Katarja, Italije, ampak v tem trenutku je Robijeva prioriteta Anglija," je še dodal.

Komentarjev 2
  • 1111 16:37 13.junij 2012.

    ...in kaj je pokazal ? ...željo do denarja...no, a nima sedaj priliko? ...vso srečo!

  • albert 16:29 13.junij 2012.

    In nekateri so ga popljuvali in vrgli iz reprezentance.