Šport > Nogomet
1494 ogledov

Kot oče: Zlatanov sin zabil spektakularen gol!

Maximilian Ibrahimović PrtSc
Stari slovenski pregovor pravi, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

Zlatana Ibrahimovića ni treba posebej predstavljati. Nekdanji švedski reprezentant je med igranjem za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelono, PSG, Manchester United, LA Galaxy in AC Milan, katerega član je sedaj, navduševal s svojo močjo, iznajdljivostjo, hitrostjo, predvsem pa s svojimi fantastičnimi akrobatskimi zaključki.

Zlatan, ki premore nekaj znanja borilnih veščin, je večkrat izvedel izjemne "škarjice", "škorpijone" ali podobne atraktivne strele.

Nekaj njegovih vrhuncev je postalo del nogometne zgodovine, po očetovih stopinjah pa očitno stopa 13-letni sin Maximilian Ibrahimović.

Na spletu se je pojavil posnetek mladega nogometaša, ta je med pripravljalno tekmo zabil izjemen zadetek. Po predložku z desne je z akrobatskim strelom zatresel mrežo.

Maximilian je bil v zadnjih letih član istih klubov kot slavni oče, v prihodnosti pa se mu ob ustreznem razvoju obeta lepa kariera.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice