Šport > Nogomet
56 ogledov

Kramar s Cipra v Getafe

Denis Kramar Mura Arsenal Kijev Youtube
Levi bočni nogometaš, ki je še v lanski sezoni nosil dres Mure, se bo odslej udejstvoval na jugu španske prestolnice.

Slovenski nogometaš Denis Kramar, ki je zmagal na izzivu Minguell Challenge  – ta je potekal pod okriljem mreže Fieldoo –, je podpisal pogodbo s španskim prvoligašem Getafejem, poroča nogometni portal Nogomania.com.

Za začetek v ekipo B

Nekdanji branilec Mure in velenjskega Rudarja, ki so ga preizkušali tudi pri španskem drugoligašu Gironi, se bo v četrtek pridružil novim soigralcem, za začetek pa bo svoje nogometne veščine pilil v ekipi B Getafeja, ki igra v tretji španski ligi.

Pridružil se bo Sammirju

Kramar je sicer igral tudi na Poljskem in Cipru. Nazadnje je nastopal za moštvo Enosis Neon Paralimni. Transfermarkt njegovo vrednost ocenjuje na 200.000 evrov, agent 22-letnega Prleka pa je sicer Španec Jorge Llagostera Herrera. Slednji ima pod svojim okriljem tudi Anžeta Jelarja, Mateja Rapnika in Romana Bezjaka

Pred dnevi je pogodbo z Getafejem podpisal tudi dolgoletni vezist zagrebškega Dinama, Brazilec s hrvaškim potnim listom Sammir, ki je nekaj tekem odigral tudi za izbrano vrsto naših južnih sosedov.

Opozoril nase v dresu prekmurskega ponosa

Spodaj si lahko ogledate video vrhuncev, ki so Kramarju prinesli superfinale natečaja Minguell Challenge.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.