Šport > Nogomet
21 ogledov

Krhin o vrnitvi v Inter: "Bomo videli"

krhin slovenska nogometna reprezentanca dres Saša Despot
Rene Krhin, ki je za Bologno dosegel svoj krstni zadetek v Serie A se je spet pojavil v italijanskih medijih, tokrat v povezavi z njegovim starim klubom Interjem. "Bomo videli," je o tem, ali se utegne seliti nazaj v Milano ostal skrivnosten slovenski reprezentant.

"V Bologno sem prišel poškodovan. Pet mesecev je trajalo, da sem poškodbo zacelil. Ni bilo lahko. Danes je veliko bolje. S klubom sem naredil celotne priprave, a mi še manjka moči. Pred menoj imajo prednost močnejši igralci. Sam sem vztrajen in čakam svoje priložnost, ki jih skušam kar najbolje izkoristiti," je italijanskim novinarjem dejal Rene Krhin, ki je proti Laziu zabil svoj krstni gol v Serie A.

Novinarje je bolj kot njegova vloga v Bologni zanimalo, kakšne so povezave z njegovim nekdanjim delodajalcem Interjem. "Za zdaj se dobro počutim v Bologni. Moj napredek se že vidi. Prav od tega pa bo odvisna moja prihodnost. Inter? Bomo videli," še pravi Krhin.

Velike spremembe se obetajo v Palermu, ki ga je v vlogi tehničnega direktorja okrepil nekdanji italijanski reprezentant Christian Panucci. Prav nekdanji branilec Rome in Milana naj bi ob koncu sezone na klopi Sicilijancev po pisanju številnih italijanskih medijev zamenjal zdajšnjega trenerja Bartola Muttija.

Nič pa zaenkrat ne kaže, da bi se lahko na stadion Barbera vrnil v Varese v Serio B posojeni slovenski nogometaš Jasmin Kurtić. "Na posoji imamo veliko nogometašev. Vse spremljamo. Kurtić se je dobro vklopil v moštvo Vareseja, a zaenkrat še ni dovolj zrel, da bi se vrnil domov," je prepričano vodstvo Palerma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.