Šport > Nogomet
820 ogledov

Legendarni član Barcelone v solzah

Andres Iniesta Epa
Dolgoletni član katalonskega velikana potrdil ugibanja.

Legendarni vezist španskega nogometnega velikana Barcelone Andres Iniesta je potrdil, da bo za katalonski klub igral le še do konca sezone. Iniesta je z Barcelono doslej osvojil 31 lovorik, v nedeljo lahko proti Deportivu osvoji še eno, s točko proti tekmecem iz La Corune bi blaugrana predčasno postala državni prvak.

Na novinarski konferenci je 33-letni Iniesta dejal, da želi pri Barci končati "kot uporaben in pomemben člen ter osvojiti lovoriko." Iniesta naj bi kariero nadaljeval v kitajski super ligi. Vezist je doslej potrdil le, da bo kariero nadaljeval izven Evrope.

Iniesta se je Barcini akademiji pridružil, ko je bil star 12 let. V naslednjih letih je postal eden od legend katalonskega velikana, med drugim je osvojil štiri lige prvakov, osem državnih naslovov ter s Španijo dvignil pokal za svetovnega prvaka.

andres iniesta "Andres, oprosti!" Šport Iniesto prosijo odpuščanja

"Zavedam se, da v bližnji prihodnosti ne bom mogel dati od sebe vse, kar bi lahko," je povedal Iniesta, ki je med novinarsko konferenco potočil tudi nekaj solz. Po kratkem govoru so mu prisotni člani prve Barcelonine ekipe in drugi zbrani zaploskali.

Andres Iniesta | Avtor: Epa Epa
Prejšnji konec tedna je Barcelona osvojila španski kraljevi pokal, med strelci proti Sevilli je bil tudi Iniesta, ki je na 669. tekmi dosegel svoj 57 gol.

Iniesta Barcelona Real Madrid El Clasico copa del rey pokal finale Selitev Šport Zvezdnik zaradi vina zapušča Barco
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.