Šport > Nogomet
1440 ogledov

Legendarni Piksi o tekmi s Slovenijo: "To je bilo za v učbenike"

Dragan Stojković Profimedia
Selektor srbske reprezentance je potegnil črto pod obračun lige narodov s slovensko izbrano vrsto.

Legendarni srbski nogometni strokovnjak Dragan Stojković Piksi je v analizi sinočnje tekme obžaloval padec koncentracije, ki je po njegovi oceni slovenskim nogometašem omogočil preobrat v drugem polčasu obračuna lige narodov v Stožicah. 

Srbi so po prvem delu tekme, v katerem se odigrali zares vrhunsko, vodili z dvema goloma prednosti, Slovenija pa je v nadaljevanju v razmaku petih minut dosegla dva zadetka in se na koncu veselila osvojene točke.

Slovenija : Srbija Liga narodov Šport Slovenija z izjemnim preobratom do točke proti Srbiji!

"V prvem polčasu nisem videl niti ene pomanjkljivosti ali napake. Prevladovali smo na terenu. Nadaljevati moramo s takšnim stilom igre. Padec koncentracije v drugem polčasu nas je stal zmage. Tekma je bila napeta. Slovenci so želeli dokazati, da niso tako slabi. Njihov prvi zadetek nas je šokiral, njim pa je dal dodaten zagon. Fantastično so se borili," je ocenil Piksi.

Zlatko Zahović Selektorski stolček Šport Zahović namesto Keka? Ta odgovor ne pušča dvomov

"Če pogledamo samo prvih 45 minut, je bilo to za v učbenike, kako je ena stran dominira na način, da nasprotnik sploh ne pride do izraza. Neumno bi bilo karkoli primerjati. Kdor je igral, je dal svoj maksimu. Igralcem ne morem ničesar očitati. Mislim, da je rezultat (2:2) realedn, čeprav bi lahko tudi zmagali. Ostali sta nam še dve tekmi, na obeh bomo šli na zmago," je dodal srbski selektor.

Jasmin Kurtić Drama v Ljubljani Šport Srbi znoreli: "Škandal! Odvratna poteza Slovenca"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.