Šport > Nogomet
4688 ogledov

Zahović namesto Keka? Ta odgovor ne pušča dvomov

Zlatko Zahović Profimedia
Ali bo Zlatko Zahović na selektorskem stolčku res nasledil Matjaža Keka?

Pretekli konec tedna je v slovenskem medijskem prostoru odjeknila novica, da naj bi bila Nogometna zveza Slovenije (NZS) tik pred prekinitvijo sodelovanja s selektorjem Matjažem Kekom, glavni adut za njegovega naslednika pa naj bi bil nihče drug kot najbojši strelec v zgodovini slovenskega nogometa in nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

MATJAŽ KEK Šok iz reprezentance Šport Kek že bivši? Ne boste verjeli, kdo naj bi ga zamenjal

Nekdanji vrhunski nogometaš se je na neuradne navedbe odzval v intervjuju za Večer, kjer je zelo nazorno pojasnil, zakaj ga v tem trenutku ne zanima vidnejša funkcija v svetu profesionalnega nogometa.

"Povedal sem že: počutim se realiziranega. Osemindvajset lovorik, evropsko in svetovno prvenstvo, liga prvakov v dveh vlogah, evropska liga v dveh vlogah, čez zimo v Evropi v dveh vlogah … Če človek ne vidi velikih izzivov, zakaj bi silil v nekaj? Ne vidim razloga. Kaj pa še?" je za Večer povedal Zahović.

Z vprašanjem ob koncu odgovora je novinarju ponudil lepo iztočnico za poizvedbo o morebitnem vodenju slovenske izbrane vrste, nato kategorično ovrgel govorice. 

"Tega res ne bi komentiral. Bom na tak način povedal, zakaj ne komentiram reprezentance. Vi komentirate pariški časopis Le Figaro? Ne. Morali bi dobiti poziv od Figara, da bi lahko komentirali. Pri meni je enako. Poziva ni bilo."

"To so izmišljotine, neumnosti. Nič takega ni bilo. Tu res nimam kaj komentirati."

Zlatko Zahović o interesu NZS in selektorskem stolčku

Jasmin Kurtić Drama v Ljubljani Šport Srbi znoreli: "Škandal! Odvratna poteza Slovenca"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.