Šport > Nogomet
3563 ogledov

Legendarni trener: "Da bi se to zgodilo meni, bi se vrgel z najbližjega mosta"

carlo ancelotti Reuters
Trener italijanskega Napolija je v svojem stilu pokomentiral izpad PSG-a iz Lige prvakov.

PSG je imel pred začetkom sezone vlogo enega izmed glavnih favoritov za osvojitev znamenite Lige prvakov. Toda ni šlo vse po načrtih...

Parižani so na težave naleteli že v skupinskem delu, kjer so si šele z zmago v zadnjem kolu zagotovili napredovanje iz skupine z Liverpoolom, Napolijem in Crveno zvezdo.

V osmini finala pa je klub prepoln nogometnih zvezd, kot so Neymar, Angel Di Maria, Edinson Cavani, Kylian Mbappe, Thiago Silva... naletel na Manchester United, ki je pred tremi meseci pod vodstvom Josea Mourinha dotaknil dno, minuli teden pa senzacionalno izločil favorita Lige prvakov.

Izbranci nemškega stratega Thomasa Tuchela so si po zmagi na Old Trafordu z 2:0 praktično že rezervirali vstopnico za četrtfinale, toda Romelu Lukaku ter Marcus Rashford (in VAR) so imeli drugačne načrte ter z zmago 3:1 na Parku princev izločili zvezdniško ekipo.

Romelu Lukaku Šok v Parizu Šport VAR in Skomina poslala United v četrfinale

"To je bilo neverjetno, naravnost neverjetno," je napredovanje Manchester Uniteda za italijanski Sky Sport pokomentiral Carlo Ancelotti, trener Napolija, ki je v skupini s PSG-jem po porazu v zadnjem kolu izpadel izpadel iz Lige prvakov.

"Da bi bil jaz v tem trenutku na klopi PSG-a, ne vem, kaj bi naredil. Verjetno bi poiskal najbližji most ter se vrgel z njega," je zaključil Ancelotti.

Legendarni "Don Carlo" sicer velja za pravega strokovnjaka za Ligo prvakov, katero je osvojil kar trikrat in sicer z dvema različnima kluboma. Na vrh Evrope se je povzpel z Milanom leta 2003 in 2007 ter z Real Madridom leta 2014.

damir skomina Nad Skomino Šport Parižani prepričani v zaroto: "Če to ne bi bil PSG ..."
Komentarjev 1
  • Avatar Millikanta
    Millikanta 00:29 10.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top