Šport > Nogomet
19 ogledov

Legionarji: Škarabot zmagal kar s 6:0

škarabot gent EPA
Tim Matavž je dosegel že svoj 11. prvenstveni zadetek na Nizozemskem, skupno pa že 15. v sezoni. Njegov PSV je na vrhu lestvice. Najvišje legionarske zmage vikenda se je veselil branilec belgijskega Genta Matija Škarabot nad Sint. Truidnom, kar s 6:0.

"Soigralec je streljal na gol. Videl sem, da se mi žoga približuje, preigral sem nasprotnega igralca in zadel skoraj na prazen gol," je povedal Tim Matavž, ki je na omenjeni tekmi prispeval še dve podaji, v nedeljskem pogovoru za zurnal24.si: "Moj cilj ni, da bi bil prvi strelec, pač pa, da poskušam dobro odigrati vsako tekmo in vselej zabiti gol. Bomo videli, kam me bo to na koncu pripeljalo, upam, da čim višje. Z listo strelcev pa se ne obremenjujem, zame bi bilo pomembneje, da bi bili prvaki." PSV je po omenjeni zmagi in porazu AZ-ja tudi prevzel vodstvo na lestvici.

Nova podal, Brečku rdeči karton

Kölnu je po vodstvu odlično kazalo proti enemu najboljših moštev Bundeslige Schalkeju, a je nato dobil štiri zadetke. Milivoje Novaković, na katerega bo po poškodbi Lukasa Podolskega padel večji strelski jarem, je odigral vso tekmo in podal ob edinem golu kozličkov. Mišo Brečko pa je prejel rdeči karton po le osmih minutah igre.

Sarma izgubil derbi

Samir Handanović je v Serie A igral derbi z Juventusom, a njegovim odličnim obrambam navkljub klonil z 1:2. Po oktobru je za Genoo prvenstveno tekmo igral Valter Birsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.