Šport > Nogomet
25 ogledov

Leonardo flirta s PSG

Leonardo EPA
Predsednik Interja Massimo Moratti je potrdil, da se dozdajšnji trener Leonardo pogovarja s francoskim Parisom St. Germainom, sila resen kandidat za njegovega naslednika pa je Marcelo Bielsa.

Predsednik nogometnega kluba Inter Massimo Moratti je potrdil, da se utegne zgoditi sprememba na trenerski klopi. Kot je dejal Moratti, dosedanji brazilski trener Leonardo, namerava zapustiti milanski klub in oditi k Paris St. Germainu, zato so že navezali stike z Argentincem Marcelom Bielso.

"Leonardo je z veliko strastjo vodil klub, toda njegovi načrti za prihodnost so se spremenili," je dejal predsednik. Leonardo se trenutno nahaja na počitnicah v Dohi, kjer se je pogovarjal z lastniki PSG-ja, predstavniki katarskega podjetja Qatar Investment Authority, ki mu nudijo, da postane trener ali športni direktor pariškega kluba.

Brazilec je evropskega prvaka prevzel lani, z njim pa je osvojil le nacionalni pokal. Marcelo Bielsa je trenutno brez posla, po svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki je zaradi spora z zvezo odstopil se selektorskega položaja reprezentance Čila

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.