Šport > Nogomet
15 ogledov

Lewandowski: Želim izkusiti nekaj novega

Lewandowski Poljska Črna gora Varšava kvalifikacije Reuters
Robert Lewandowski je potrdil, da se podaja novim izzivom naproti. Svojega bodočega delodajalca lahko razkrije šele po novem letu.

Poljski nogometni reprezentant Robert Lewandowski je v sredo, na dan, ko se bo v Ligi prvakov v dresu Borussie iz Dortmunda pomeril z Arsenalom, potrdil, da po koncu sezone zapušča nemški prvoligaški klub. Pri tem poljski napadalec ni razkril, kje bo nadaljeval kariero.

"Želim izkusiti še kaj novega že naslednjo sezono, čeprav se tu v Dortmundu dobro počutim," je 25-letni poljski napadalec pojasnil v pogovoru za revijo Sport Bild, pri tem pa ni razkril, kam se odpravlja; kot najverjetnejši destinaciji se omenjata Bayern München in Barcelona

BvB potrdil navedbe

Pravila Fife velevajo, da pred 1. januarjem ne sme razkriti, kje bo nadaljeval kariero. V Bayern, ki je BvB premagal v finalu Lige prvakov na Wembleyu, je Lewandowski želel prestopiti že poleti – po tej poti se je že pred tem podal mladi ofenzivni vezist Mario Götze.

Tudi šef Dortmunda Hans-Joachim Watzke je potrdil, da so z nogometašem dosegli dogovor, da se bodo poleti razšli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.