Šport > Nogomet
12 ogledov

Löw za Žurnal24: "Cenim slovenski nogomet"

Mercedes-Benzova predstavitev novega razreda A. Gregor Prebil
Nemški nogometni selektor Joachim Löw, ki je preporodil Elf je na avtomboilskem salonu v Ženevi, kjer je predstavil novi mercedes-benz razreda A spregovoril tudi za Žurnal24.

"Slovenijo poznam iz svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki. Cenim njene uspehe, saj podobno kot mi, igro gradi na kolektivu, zato jo je tudi težko premagati,“ je za Žurnal24 dejal selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw, ki pa, ko smo ga vprašali, če pozna katerega od slovenskih reprezentantov, ni želel izpostaviti nobenega, je pa na naše vztrajanje pohvalil zadnje predstave Tima Matavža za PSV.

Löw, ki smo ga ujeli na avtosalonu v Ženevi, kjer je v družbi nekdanjega nemškega reprezentanta Oliverja Bierhoffa, slednji je v finalu EP leta 1996 zabil zlati gol, predstavil novi Mercedes-Benz razreda A, na kratko spregovoril tudi o bližnjem evropskem prvenstvu na Poljskem in Ukrajini.

"Komaj že čakamo, da se začne. Prvi favorit za zmago bo Španija,“ je bil kratek Löw, ki je "elf“ na zadnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki pripeljal do tretjega mesta, pred kratkim pa so ga številni mediji že videli kot naslednika Joseja Mourinha na klopi slavnega Reala iz Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.