Šport > Nogomet
880 ogledov

Luka Zahović: "Ne vem, kaj naj pričakujem."

Luka Zahović
Slovenska nogometna reprezentanca, sestavljena v veliki večini iz igralcev Prve lige Telekom Slovenije, se v La Cali še naprej pripravlja na četrtkovo prijateljsko tekmo v Marbelli proti kitajski selekciji do 25 let. Kot pravi napadalec Maribora Luka Zahović, zaenkrat še ne vedo točno, kaj naj pričakujejo od tekmecev.

"Ne vem, kaj naj pričakujem, če povem po pravici. Verjetno ne bodo fizično zelo močni, bodo pa mogoče hitri, agresivni ... Mogoče se motim. Trener Igor Benedejčič je šel pogledat njihovo tekmo in nam bo danes ali jutri več povedal o njih," je pojasnil Luka Zahović.

Za izbrano vrsto pod vodstvom Matjaža Keka so štirje treningi. "Priprave so super, vreme je lepo, pogoji so dobri, treningi kakovostni," je našteval mariborski napadalec in dodal, da je pod Kekom malce drugače kot pod prejšnjimi selektorji.

"Vsak trener ima svoje ideje, v kratkem času, kolikor smo skupaj, smo že začeli malo delati na taktiki. Upamo, da se bomo čim bolje predstavili na četrtkovi tekmi," meni Zahović in dodaja, da Kek od njih zahteva "ogromno energije, zbranosti v igri".

Matjaž Kek Širitev kadra Šport Kek bo na prvi tekmi preverjal mlad talent

Tekma med Slovenijo in Kitajsko do 25 let bo v Marbelli na sporedu v četrtek ob 17. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice