Šport > Nogomet
17 ogledov

Mamić: "Pohodili bomo Maribor"

dinamo malmo navijači zdravko ammić Marko Lukunic/PIXSELL
Zdravko Mamić, izvršni predsednik zagrebškega Dinama, je spet "zablestel" s svojo izjavo. Prepričan je, da bodo Zagrebčani v Mariboru zlahka opravili s slovenskimi prvaki.

"Gledal sem posnetek tekme na Maksimirju in bil impresioniran, šele zdaj sem videl, koliko smo boljši. Preskočili bomo Maribor kot plitek potok," je očitno Zdravko Mamić v igri videl nekaj, kar niso videli mnogi na stadionu Maksimir.

Na vprašanje hrvaških novinarjev, kaj bi se zgodilo v primeru izpada proti Mariboru v Ljudskem vrtu, je Mamić prav tako odgovoril v svojem stilu. "Kaj bi se zgodilo? Sledil bi potres velikih razsežnosti, ki bi ga preživeli samo najbolj hrabri. A se ne bojim. Slovenci nam obljubljajo pekel. Najbrž bodo na stadion spravili enkrat več ljudi, kot je uradna kapaciteta," se je Mamić malce obregnil ob velikost objekta v štajerski prestolnici.

Napovedal je tudi, da se Dinamo ne bo okrepil do konca prestopnega roka, čeprav naj bi bil v igri za prihod v Zagreb tudi Ivan Klasnić. "Nikogar ne bomo pripeljali. Počakali bomo na zimo, takrat ne bomo storili napake," je še dodal Mamić.

Komentarjev 7
  • vladek 09:05 25.avgust 2012.

    Veselil se bom porazu MB,samo zato ker imajo samovšečnega Zahovića.

  • vico 20:26 24.avgust 2012.

    mb ne bo vidu od blizu lige prvakov kaj sele ...ce ne bi blo rudolfa da vas je osvobodil bi bli ze zmeri p..madzarske,no sej bi blo vsaj za nas bolse kot pa da sejete nestrpnost in nas mecete ...prikaži veče u slab lucah se je kr skoda besed za vas kmete prezposlene

  • vico 20:22 24.avgust 2012.

    ti bojan kmet si pa res blesav do amena ti p...stajska.skoda besed za take debile kot si ti