Šport > Nogomet
34 ogledov

Mamić še tretjič zaupal Ivankoviću

Branko Ivanković je med letoma 2006 in 2008 vodil NK Dinamo Zagreb. Žurnal24 main
Zdravko Mamić je požrl besedo in na klop Dinama ni pripeljal tujega strokovnjaka svetovnega slovesa, pač pa je še tretjič zaposlil Branka Ivankovića.

Izvršni odbor nogometnega kluba Dinamo Zagreb je za novega trenerja imenoval Branka Ivankovića. Varaždinec bo na klop hrvaškega prvaka sedel že tretjič, kar je presenečenje, saj je izvršni podpredsednik kluba Zdravko Mamić napovedoval tujega strokovnjaka, ker naj domači ne bi imeli potrebnega znanja. Dejal je celo, da hrvaški trenerji "nimajo pojma".

Tudi Jurčić je bil tretjič ...

Ivanković, ki bo klub vodil v Evropski ligi (Dinamo je v skupini s PSV-jem Tima Matavža, Černomercem iz Odese in Ludogorcem iz Razgrada), bo na klopi zamenjal Kronoslava Jurčića, ki se mu je tretji mandat neslavno končal. Nekdanjega hrvaškega reprezentanta je Mamić odpustil zaradi poraz v prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti dunajski Austrii (0:2).

Takoj na Poljud

Povratno tekmo, ki sta jo skupno vodila športni direktor Zoran Mamić in Damir Krznar, so nato Zagrebčani dobili, a zmaga 3:2 ni zadostovala za napredovanje. Dinamo tudi vodi po osmih kolih državnega prvenstva, prihodnji konec tedna pa je na vrsti večni derbi med Hajdukom in Dinamom na splitskem Poljudu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.