Šport > Nogomet
31 ogledov

Mamić zaradi večerje nagnal Sammirja

Žurnal24 main
Brezilec s hrvaškim potnim listom Sammir je razjezil izvršnega predsednika zagrebškega Dinama Zdravka Mamića, ki ga je "zaradi nespoštovanja kluba in soigralcev" dokončno izločil iz prvega moštva.

Sodu naj bi dno izbila večerja, ki jo je v soboto organiziral "alfa in omega" Dinama Zdravko Mamić, da bi okrepil moštveni duh. Udeležili so se je vsi nogometaši, le Sammir se ni pojavil. To naj bi tako razjezilo šefa Zagrebčanov, da ga je ta nagnal iz hrvaškega prvaka.

Kot so spočili iz zagrebškega Dinama, je Sammir zdaj prost igralec in si lahko poišče nov klub. "Zaradi vnovičnega izražanja nespoštovanja do kluba in soigralcev, sem se odločil Sammirja dokončno odrezati od ekipe, tako da ne bo več nikoli zaigral za prvo moštvo Dinama," je dejal Mamić za spletno stran kluba.

Niso ga mogli prodati

"Naredil je že hujše prestopke, mi smo vedno verjeli vanj, sedaj pa je 'padel' zaradi manjše neposlušnosti," je še povedal Mamić za hrvaške medije.

Sammir je bil sicer kar sedem let član Dinama, s katerim je postal serijski hrvaški prvak. Njegov čas v Zagrebu so zaznamovali številni incidenti, mnogokrat so ga v vinjenem stanju videli v poznih nočnih urah dan ali dva pred tekmo. Sammir, ki je tudi že oblekel dres hrvaške reprezentance, je bil že nekaj let "planiran" za prodajo, a nobena ponudba naj ne bi zadovoljila Mamića. Brazilcu bi se pogodba iztekla ob koncu te sezone, nove pa ni želel podpisati, saj se želi vrniti v domovino.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.