Šport > Nogomet
91 ogledov

Mancini o Nasriju: Najraje bi ga udaril

robeert mancini samir nasri EPA
Trener Manchestra Uniteda Roberto Mancini je vse bolj nezadovoljen z igro Samirja Nasrija, ki po mnenju angleškega stratega premalokrat zaigra na vrhunskem nivoju. Nestanovitne predstave francoskega napadalca so Mancinija pripeljale do tega, da bi Nasriju najraje prisolil kakšno zaušnico.

Manchester City v letošnji sezoni ne bo ponovil lanskoletnega dosežka, ko so v dramatični končnici dobili dvoboj z Manchester Unitedom. Rdeči vragi imajo na lestvici Premier lige že 15 točk prednost in Roberto Mancini se zaveda, da je bitka za naslov izgubljena. Angleški strateg, ki je vse bolj nezadovoljen z igro Samirja Nasrija, je svoje igralce pozval, naj se vseeno borijo do zadnjega sodniškega piska.

 samir nasri | Avtor: EPA EPA

Manciniju največ preglavic povzroča Francoz, ki po mnenju trenerja igra preveč nestanovitno. Včasih je njegova igra na vrhunskem nivoju, spet drugič pa se popolnoma izgubi v sivem povrečju. Angleški prvoligaš je pred dvema letoma za presop Nasrija odštel 35 milijonov evrov, Francoz pa je že v debitantski sezoni Cityju pomagal do naslova angleških prvakov. Letos je zgodba nekoliko drugačna. ''Najraje bi ga udaril, saj bi moral igralec njegova kova vedno igrati dobro. Vsako tekmo. Morda lahko včasih odigra slabo. Ne razumem, kaj se spremeni,'' je povedal Mancini, ki se je letos že poslovil od naslova prvaka. ''Drugo leto je vedno težko ubraniti naslov. Včasih igralci mislijo, da je dovolj, če igraš na 50 odstotkih. To je bil letos naš problem,'' je dodal 48-letnik.

O zaostanku: ''Morda šest, sedem, ne pa 15''

Meščani se bodo v naslednjem kolu angleške lige pomerili s svojim mestnim tekmecem, Mancini pa meni, da zaostanek na lestvici ni pravi pokazatelj razlike med obema ekipama. ''Ne moremo razmišljati, da zaostajamo za 15 točk, saj kar se mene tiče, razlika ni tako velika. Petnajst točk je preveč. Morda šest, sedem, ne pa 15,'' je dejal Mancini in za konec dodal: ''United je dobil veliko tekem, težkih tekem, da je ostal na vrhu, in zato si zasluži naslov.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.